Kinderen aan de slag bij SCw leiderdorp

Bij SCw leiderdorp is van alles te doen voor de jeugd. Zo start er op woensdag de 29e een vierdelige cursus koken voor kinderen van 8 tot 12 jaar. Diezelfde middag kunnen kinderen van 4 tot 6 jaar, beginnen aan een 12-delige cursus kids dance. Voor meisjes van 12 tot 15 jaar, start aanstaande maandag de cursus Street dance, die uit 12 lessen bestaat. Ook kinderen die graag knutselen, zijn welkom bij SCw Leiderdorp. Op de woensdagen 29 februari en 7 maart zijn er workshops luchtballon maken voor kinderen vanaf 8 jaar. Op woensdag 14 en 21 maart kunnen kinderen vanaf 7 jaar aan de slag met mozaiek.

Op Vrijdag 2 maart is er een disco in het Zijlkwartier voor kinderen van 9 tot 13 jaar.

Op donderdag 15 maart begint een musicalcursus. Kinderen tussen de 8 en 12 jaar oud, studeren tijdens 13 lessen de musical De doem van Gunder in en verzorgen op 5 juli een uitvoering.

Meer informatie over de cursussen staat op www.scwleiderdorp.nl

 

Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×