Podium Leiderdorp met klassieke muziek, jazz, gedichten en ballet

Liefhebbers van klassieke muziek, jazz, gedichten en ballet, kunnen op zaterdag 10 maart komen kijken en luisteren naar Podium Leiderdorp. Gevorderde amateurs en semi-professionals treden op in de Scheppingskerk. Onder de deelnemers bevinden zich onder andere: Bärbel Nieuwenburg (klassieke zang), Tessa Munneke (piano), Gabriella van Velzen (harp), Nina Zuure (viool), Hans van der Veen (gedichten) en dansschool Miriam Ouwerkerk (ballet).

Na afloop kiest het publiek de winnaar van de publieksprijs. De kerk is te vinden aan van Poelgeestlaan 2 en de avond begint om 19.30 uur. Het Podium wordt georganiseerd door Lionsclub Leiderdorp Rhijnlandt en de stichting Muziekonderwijs.

Meer informatie staat op www.podiumleiderdorp.nl.

Cultuur Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×