Grootste Nederlandse artiesten op Mega Piraten Festijn

Het programma voor de tweede editie van het Mega Piraten Festijn in Katwijk (ZH) is rond. Op het affiche prijken weer grote namen als: Nick & Simon, Paul Turner, 3JS, Jannes, Helemaal Hollands, Peter Beense, Tim Douwsma, Vinzzent, Piratentoppers, Gebroeders Ko, De Sjonnies, Sieneke, Koos Alberts, Jacques Herb, Bonnie St. Claire, Peter Koelewijn, Winnie, Thomas Berge, Willem Barth, Jan Keizer & Anny Schilder, Lesley Williams, Marco de Hollander, Erna Temming, Lee Towers, Toni Wille, Zware Jongens, Deurzakkers en Aukje Fijn.Het MPF wordt op 24 maart voor de tweede keer gehouden op het terrein van het voormalige vliegkamp Valkenburg in Katwijk.

Tijdens de eerste editie, in 2010, kwamen er zo’n 10.000 bezoekers op het festival af.

Kaarten à 25 euro zijn verkrijgbaar bij Primera Kroon en Primera Hoornseplein in Katwijk, Primera Videoland in Rijnsburg; Primera Videoland in Oegstgeest; Primera v/d Lans in Sassenheim en de Primera’s in Voorhout, Leidschendam, Den Haag en Leiden. Tevens kun je kaarten kopen op de site www.megapiratenfestijn.nl en bij Paylogic (www.paylogic.nl, tel: 0900-72956442).

Advertentie

Cultuur Leiden Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×