Informatiebijeenkomst borstreconstructie

vrouwen die een borstamputatie (met of zonder reconstructie) hebben ondergaan, zijn op donderdag 15 maart welkom bij een informatiebijeenkomst in het Rijnland Ziekenhuis. Ook familieleden en andere belangstellenden, zijn welkom. Tijdens de bijeenkomst vertellen drie deskundigen over de huidige inzichten in, en mogelijkheden van, (secundaire) reconstructie. Dr. L. Corion, plastisch chirurg, geeft uitleg over de mogelijkheden van borstreconstructie. J. Kooijman, mammacare verpleegkundige, gaat in op de begeleiding rondom en de nazorg na de operatie. Mevrouw E. Kuijper-Kuip, huid- en oedeemtherapeut, bespreekt de mogelijkheden van tepelreconstructie, -tatoeage en uitwendige prothesen. De avond vindt plaats op de vide van het ziekenhuis en duurt van 20.00 tot 22.15 uur. Vanaf 19.30uur staat de koffie klaar. Aanmelden voor deze gratis bijeenkomst, kan via r.pathuis@rijnland.nl

Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×