Stoppen-met-roken training ‘Rookvrij! Ook jij?’

Wie wil stoppen met roken, kan zich aanmelden voor de cursus `Rookvrij! Ook jij?’. in zeven weken, leren de deelnemers hoe zij hun sigaretten de rug toe kunnen keren. `Rookvrij! Ook jij?’ is één van de hoogst scorende ondersteuningsmethoden. Dat komt onder andere doordat de deelnemers ook hulpmiddelen zoals nicotinevervangers mogen gebruiken.DE combinatie van training en hulpmiddelen, verhoogt de kans op succes. Daarnaast geeft het stoppen in groepsverband veel ondersteuning aan de deelnemers. Ze kunnen immers ervaringen met elkaar uitwisselen.

Het is de bedoeling dat de deelnemers tijdens de derde bijeenkomst stoppen met roken.

De training wordt georganiseerd door SineFuma, ActiVite en de GGD Hollands Midden, en begint op dinsdagavond 13 maart. Meer informatie staat op www.rookvrijookjij.nl

Leiden Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×