Science Café Regelgeving in de chemie

Aanstaande dinsdagavond is het thema van het Science Café Leiden Regelgeving in de chemie. De eisen die aan de chemische industrie gesteld worden, worden steeds strenger, vanwege de nationale en Europese aandacht voor veiligheid, gezondheid en milieu. Ir. J. Dingemans zal de bezoekers meenemen in de wereld van wet- en regelgeving en verantwoordelijkheden van de chemische bedrijven in Nederland. Ir. Dingemans is werkzaam bij de Vereniging van de Nederlandse Chemische Industrie (VNCI) als speerpuntmanager Veiligheid, Gezondheid & Milieu.

Zangeres Jana zorgt voor de muzikale omlijsting.

De avond vindt plaats in de LAK Foyer aan Cleveringaplaats 1 en begint om 20.00 uur. Meer informatie staat op www.sciencecafeleiden.nl

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×