Erik Koller, foto: Michelle Roos.

Eric Koller brengt onnavolgbare fysieke comedy in Het Trefpunt

Eric Koller zet op 9 maart een bijzondere, fysieke comedy op de planken van theater Het Trefpunt in Warmond. Koller brengt zijn publiek aan het schateren door zijn absurde taferelen, die hij als sublieme pantomime neerzet, vol humor en zelfspot. Zelf zegt hij: “Ik maak mijn voorstellingen vóór, maar ook een beetje mét het publiek. Dat is uiteindelijk het ultieme klankbord. Hierdoor wordt een voorstelling verrassend en fris. Ik wil net zo verrast worden bij het ontstaan van mijn voorstelling als het publiek bij het beleven ervan.”
Meer info en voor het reserveren van kaarten: www.hettrefpuntwarmond.nl

Cultuur Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×