AristoKwartet, foto: PR.

Jong klassiek talent bij Kunstkring Burcht

Op zondagmiddag 11 maart is het jonge AristoKwartet te gast bij Kunstkring Burcht. Vier veelbelovende, getalenteerde musici spelen sinds 2008 samen mooie kamermuziek. Zij deden verschillende keren mee aan het Orlando Festival  en vorige zomer participeerden ze in de ‘Internationales Sommerakademie’ op klooster Frenswegen in het Duitse Nordhorn. Het kwartet bestaat uit: Evelien Jaspers – 1e viool, Tessel Hersbach – 2e viool, Jeroen Veerman – altviool en Otto Bakker – cello. In de Tuinzaal van de Burcht brengen zij onder andere  van Beethoven strijkkwartet opus 18 nr 2 ten gehore. Het concert begint om 15.00 uur en kaarten zijn verkrijgbaar aan de zaal.

Cultuur


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×