Powned doet aangifte tegen Leidse hoogleraar

Powned gaat aangifte doen van mishandeling tegen hoogleraar rechtsfilosofie Andreas Kinneging van de Universiteit Leiden. Kinneging zou vanmiddag tot twee keer toe Pownieuws-reporter Rutger Castricum hebben aangevallen toen die verhaal wilde halen bij Buitenhof columniste Naema Tahir die gisteren in dat televisieprogramma een oproep deed om journalisten als Castricum de toegang tot het Binnenhof te ontzeggen, omdat ze er alleen maar op uit zijn om politici te beschadigen.

In plaats van Tahir deed haar partner Kinneging open. Toen Castricum zich niet weg liet sturen werd de hoogleraar volgens Powned agressief en kneep Castricum tot twee keer toe de keel dicht. Volgens Kinneging heeft hij Rutger Castricum alleen ‘vriendelijk over zijn shawl geaaid’, zo meldt nu.nl. Pownews zendt vanavond de beelden van ‘de aanval’ uit.

De ‘gewraakte column’ van Naema Tahir, gisteren in Buitenhof.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×