Als echte filmsterren worden de kinderen ook dit jaar weer ontvangen bij de première in bioscoop Trianon. Compleet met rode loper. (Foto: PR).

KidsFilmgala op zoek naar sponsoren voor het goede doel

Voor de tweede keer wordt dit jaar het KidsFilmGala Leiden in Trianon georganiseerd. Het organiserende Ladies’ Circle 57 Leiden is op zoek naar sponsoren die hun naam willen verbinden aan dit evenement. De volledige opbrengst is bestemd voor Manage Moedig Voorwaarts waar valide en gehandicapte ruiters samen kunnen paardrijden. Het KidsFilmGala is een filmpremière voor kinderen van 8 tot 12 jaar. Op zondag 1 april kunnen kinderen ervaren hoe het is om als echte filmsterren te worden onthaald. Het gala is een benefietactie van Ladies’ Circle 57 Leiden. Zij organiseren het evenement met zoveel mogelijk vrijwillige inzet en hulp, zodat de opbrengst van kaarten en sponsoring volledig ten goede komen aan het goede doel. Vorig jaar bedroeg de opbrengst 11.000 euro. Dat geld ging toen naar Jongerenhospice Xenia.

Distributeur A-film biedt de nieuwe Nederlandse familiefilm ‘Swchwrm’ aan voor deze speciale voorpremière. De hoofdrollen zijn voor Hans Dagelet (opa) en Georgina Verbaan (koningin). Andere rollen zijn voor Marjan Luif en René van ’t Hof. De film is gebaseerd op het kinderboekenweekgeschenk van 1998, ´Mijn avonturen door  V. Swchwrm´ van Toon Tellegen. Helena van der Meulen schreef het scenario en de regie is in handen van Froukje Tan.

Manage Moedig Voorwaarts
Deze club zet zich aan de Wassenaarseweg in Leiden al 40 jaar in voor gehandicapte ruiters, zodat zij samen met valide paardenliefhebbers hun hobby kunnen uitoefenen. De manege ontvangt geen subsidie en heeft dringend behoefte aan financiële hulp voor de aanschaf van nieuwe pony’s en enkele renovaties.

Sponsors
Het succes van vorig jaar had niet gerealiseerd kunnen worden zonder de steun van vele Leidse bedrijven. Ook dit jaar is er behoefte aan sponsors. Wilt u uw (bedrijfs)naam verbinden aan het KidsFilmGala en iets doen voor Moedig Voorwaarts? Mail dan via kidsfilmgala@gmail.com of bel met Liesbeth van Duyneveldt  06- 51520195 of Mandy Jacobs 06-33 714 830. Uitgebreide informatie staat op www.kidsfilmgala.nl.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×