Daniël Tibben, foto: www.keng-leiden.nl  

13-jarige Daniël Tibben naar finale Open Nationaal Fluitconcours

Op 11 februari jl. heeft de 13-jarige Daniël Tibben , fluitist bij Jong K&G, zich gekwalificeerd voor de finale van het Open Nationaal Fluitconcours in Ittervoort. Hier wordt dit grootste en bekendste concours in West-Europa voor amateurfluitisten en conservatoriumstudenten gehouden. K&G is trots op haar pupil, die uit zijn hoofd ‘Andante in C’ van Wolfgang Amadeus Mozart en ‘Mazurka de Salon’ van Albert Franz Doppler speelde en daarmee een gemiddelde score van een negen wist te behalen. De jonge Leidenaar behoort hiermee tot de vijf beste fluitisten van ons land en mag zich presenteren op het nationale concours. De jonge fluitist kwam op zijn 7e jaar bij de jeugdopleiding van K&G spelen. Meer info: www.keng-leiden.nl  

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×