‘Vriendschap, Verliefdheid en Grenzen’ centraal bij basisscholen in de regio

Deze maand maart staat onze regio in het teken van lichamelijke en relationele ontwikkeling van kinderen en wordt er speciale aandacht besteed op zo’n 70 basisscholen om kinderen aan te leren wat er met hun lijf gebeurt als ze groeien. Dit in aansluiting op het landelijke project ‘Week van de Lentekriebels. De GGD Hollands Midden verzorgt de ondersteuning voor de scholen met trainingen voor docenten, ouderavonden en aanvullende activiteiten en lesmateriaal. Aan de orde komen onder andere: vriendschappen, verliefdheid, relaties, fijne en nare gevoelens en het stellen van de eigen grenzen. Scholen die zich alsnog willen aanmelden of meer informatie willen, kunnen terecht op de website van de GGD HM: www.ggdhm.nl

 

Leiden Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×