Ida van Dril, foto: 'Ministerie van Beeld'.

Poppenspeelster Ida van Dril brengt ontroerende familievoorstelling

Poppenspeelster Ida van Dril speelt op woensdagmiddag 14 maart de betoverende familievoorstelling ‘Oma’s oma’ in Theater Het Trefpunt in Warmond. De voorstelling is geschikt kinderen vanaf zeven jaar en vertelt het verhaal over Merel’s oude oma. Ondanks grote thema’s, als herinneren, vergeten en accepteren wordt het stuk geen moment zwaarmoedig. Van Dril gaat zo in haar poppenkarakters op, dat het publiek de poppenspeelster zelf totaal vergeet. De voorstelling begint om 15.00 uur. Meer info en voor het reserveren van kaarten: www.hettrefpuntwarmond.nl  

Cultuur Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×