Leidse acteurs spelen spannende speelfilm rond Kooipark

De TamTam theatergroep maakt in samenwerking met diverse Leidse acteurs een spannende ‘mini crime’ in Leiden-Noord. Er wordt een echte speelfilm gedraaid in en rond het Kooipark, onder de titel: ‘Heet! De film’. Imperium theater, theatergroep NoBis en PS|theater verlenen hun medewerking aan het boeiende project en ook Leids cabaretier Onno Innemee is in de film te zien. Muziekcentrum Noord verzorgt de titelsong en de soundtrack. Het kantoor van woningstichting ‘Ons Doel’ wordt voor deze gelegenheid omgebouwd tot een politiebureau. De opnames vinden plaats tussen 8 en 18 maart in onder andere het Kooipark en bij het (film)politiebureau. De organisatie is voor sommige dagen nog op zoek naar figuranten. Meer informatie is te verkrijgen via info@tamtamfestival.nl  
De première vindt plaats op vrijdag 1 juni, tijdens het jaarlijkse TamTam Festival.

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×