Tijmen en Bas Bonthuis, foto: PR.

Veelzijdig programma bij Café Favoriet

Café Favoriet brengt op dinsdag 13 maart vanaf 20.30 uur een veelzijdig programma in de foyer van het Laktheater. De getalenteerde broers Tijmen en Bas Bonthuis, die hoge ogen gooiden tijdens het Leids Cabaretfestival vorig jaar, laten delen van hun nieuwste programma ‘Toen het oorlog was’ horen en podiumkunstenaar Carel Wessels brengt Franstalig repertoire, waarbij hij zichzelf begeleidt op piano en gitaar. Dichter Joke Schrijvers, lid van het Leids Dichtersgilde, zal voorlezen uit haar bundels ‘Onderhuids’ en het gloednieuwe ‘Niet vast te leggen’. Het programma wordt muzikaal opgevrolijkt door David Why met komische liedjes. De toegang is gratis.

Cultuur


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×