Kennismaken met de wijkagent tijdens buurtbijeenkomst

Op maandag 12 maart, om 19.30 uur, organiseert de politie een buurtbijeenkomst voor bewoners van de Hoge en Lage Mors en de Transvaalbuurt in buurtcentrum Morschwijk. De teamchef en de wijkagenten van politieteam Leiden Midden stellen zich deze avond voor en geven allerlei informatie en voorlichting. Zo komt aan de orde hoe men in contact kan komen met de wijkagent en krijgt men tips over inbraakpreventie en wat te doen bij overlast. Ook Twitter en Burgernet komen onder de aandacht.
Buurtcentrum Morschwijck bevindt aan de Topaaslaan 19 en de deuren gaan open om 19.00 uur. Aanmelden kan door een mail te sturen naar de wijkagent: Arthur.Linden@hollands-midden.politie.nl  

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×