Vrouw werkt overvaller de winkel uit

Gisteren rond 17.00 uur probeerde een 31-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats, een winkel aan de Haarlemmerstraat te overvallen. De man stond bij de kassa en eiste geld. Een medewerkster greep in en duwde de man kordaat de winkel uit. De overvaller bedreigde haar, maar ging er zonder buit vandoor. Burgernet werd direct ingezet en een alerte deelnemer zag de verdachte door de Jan Vossensteeg rennen en gaf dit door. Op basis van zijn signalement werd de man even later aangehouden op de Oude Singel. Bij fouillering bleek hij een mes bij zich te hebben. De politie onderzoekt of de verdachte ook betrokken is bij de overval die afgelopen dinsdag op de Bijbekwinkel aan de Korevaarstraat plaatsvond.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×