Oldtimerdag Voorschotense Oldtimer Vereniging

Bezitters van (brom)(bak)fietsen, motoren, (vracht)auto’s, tractoren, stoommachines, boten en andere oldtimers van voor 1992, zijn op zondag 6 mei welkom bij het Valkenburgse Meer. De Voorschotense Oldtimer Vereniging organiseert daar dan voor de vierde keer een Oldtimerdag. Er kan niet alleen gekeken worden naar de oldtimers, het is ook mogelijk onderdelen, boeken en ander materiaal met elkaar uit te wisselen. De dag duurt van 11.00 tot ongeveer 17.00 uur en deelname en toegang zijn gratis. Tussen 11.30 en 12.00 uur start er een puzzeltocht voor auto’s, motoren en brommers. Omdat de locatie vlakbij het Nationaal Smalspoormuseum is, waar ook olttimers staan, is ook het museum tijdens de oldtimerdag open.

Aanmelden kan via //www.vovnieuws.nl

Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×