Kaartverkoop tweede KidsFilmGala Leiden van start

Aanstaande vrijdag start de kaartverkoop voor het tweede Leidse KidsfilmGala, waarbij 400 kinderen in de leeftijd van 8 tot 12 jaar de kans krijgen om bij de galapremière aanwezig te zijn. Op zondag 1 april vindt de première plaats van de nieuwe Nederlandse familiefilm ‘Swchwrm’ in Trianon. Deze gekke en ontroerende film met Hans Dagelet en Georgina Verbaan vertelt het verhaal van een 9-jarig jongetje, dat schrijver wil worden. De kinderen worden behandeld als echte vips, compleet met rode loper en bubbels. Het festival wordt georganiseerd door de ‘Ladies’ Circle Leiden 57’ met behulp van sponsors en veel vrijwilligers. De volledige opbrengst gaat dit jaar naar Manege ‘Moedig Voorwaarts’ in Leiden, die al 40 jaar lang paardrijden mogelijk maakt voor zowel gehandicapte als valide ruiters. De manege ontvangt geen subsidie en er is dringend behoefte aan nieuwe pony’s en enkele renovaties. De Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind verdubbelt de opbrengst!

Kaarten kosten € 15 euro en zijn vanaf vrijdag 16 maart verkrijgbaar bij Hoppezak Kledingverhuur, Pieterskerkgracht 20 Leiden.

Meer info en volledig programma: www.kidsfilmgala.nl

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×