María 'La Serrana', foto: Annemiek Rooymans.

Flamenco van María 'La Serrana' met Leids tintje

María ‘La Serrana’ en haar gezelschap geven een gepassioneerde dansvoorstelling ‘Ida y vuelta’ in het Leidse LVC. Deze van oorsprong Hollandse danseres woont al 12 jaar in Sevilla en groeide uit tot één van de beste danseressen binnen de zigeunertraditie. In Spanje werkt zij met de meest vooraanstaande gezelschappen. La Serrana geeft regelmatig les in Leiden en heeft een aantal van haar leerlingen de kans gegeven om mee te doen met de voorstelling op 25 maart, samen met de Spaanse artiesten. Een bijzondere flamencoavond dus, met een Leids tintje.
Meer informatie is te vinden op www.laserrana.wordpress.com

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×