Foto:PR.

Feestelijke oplevering ‘Groot Proffijt’

Op donderdag 29 maart, tussen 16.00 en 19.00 uur, vindt de feestelijke oplevering plaats van de eerste woningen van het project ‘Groot Proffijt’ in Oegstgeest. Woningcorporatie Portaal nodigt belangstellenden uit en ontvangt hen in een grote tent op het terrein aan het Boerhaaveplein. Portaal breidt met dit project haar werkgebied uit naar Oegstgeest. Van de 29 woningen worden 18 appartementen verhuurd in de sociale huurwoningsector en 11 levensloopbestendige appartementen in de vrije sector. Deze woningen hebben een woonoppervlak van 60 tot 65m² en zijn ideaal voor starters. Bovendien kunnen de toekomstige bewoners hun auto parkeren in de bijbehorende garage.

Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×