Ellen Pieters als de Zangeres zonder Naam, foto: PR Leidse Schouwburg.

Laatste voorstellingen Zangeres zonder Naam in Leiden

Op vrijdag 30 maart, zaterdag 31 maart en zondag 1 april, worden de laatste voorstellingen van De Zangeres zonder Naam gespeeld in haar geboortestad Leiden. De voorstelling gaat over het leven van Mary Servaes. De volkszangeres vocht zich vanuit haar armoedige omstandigheden omhoog en verkocht miljoenen platen. Veel van haar hits zijn tijdens de voorstelling in de schouwburg te horen. Zo klinken onder andere Ach Vaderlief, Het Soldaatje, Mexico, `t Was aan de Costa del Sol, en Mandolinen in Nicosia. De rol van de Zangeres Zonder Naam wordt gespeeld door Ellen Pieters.

Meer informatie staat op www.stadspodia.nl

 

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×