Leids Liberalendebat met Mark Harbers en Boris van der Ham

De JOVD Leiden e.o. en de JD Leiden-Haaglanden organiseren op dinsdag 20 maart in samenwerking met D66 Leiden en de VVD Leiden het ‘Leids Liberalendebat’. De Tweede Kamerleden Boris van der Ham (D66) en Mark Harbers (VVD) leggen uit wat liberalisme voor hen betekent. Daarna gaan ze met elkaar en met de aanwezigen in debat. Iedereen is vanaf 20.00 uur welkom in de bovenzaal van café De Branderij aan Middelweg 7. Vanaf 20.30 uur bespreken Van der Ham en Harbers eerst waarom liberalisme belangrijk is en wat het voor hen als persoon en als politicus betekent. Daarna gaan ze aan de hand van twee stellingen met elkaar in debat. D66’er Van der Ham verdedigt de stelling “Het boerkaverbod is niet liberaal”. De stelling van VVD’er Harbers luidt: “Een liberale overheid kan met minder belastinggeld af”.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×