Deze week wordt de laatste hand gelegd aan de studioruimte. De komende periode wordt de studio ingericht en gereed gemaakt voor live radioprogramma's. (Foto: Chris de Waard).

Sleutelstad werkt aan live radioprogrammering

Dit voorjaar gaat Sleutelstad via de 93.7 FM van start met live radioprogramma’s. In de loop van dit jaar zullen er gefaseerd steeds programma’s bij komen met volop aandacht voor zaken als nieuws, sport, cultuur en politiek. Ook zal er ruimte zijn voor gepresenteerde muziekprogramma’s. Voor alle programma’s geldt dat er een duidelijke link met Leiden of de Leidse regio zal zijn. Om dit te realiseren is Sleutelstad op zoek naar betrokken Leidenaren of mensen die een sterke band hebben met Leiden of de Leidse regio. We hebben een flinke ambitie, dus we zoeken serieuze mensen die zich gedurende een langere periode willen committeren.

Heb jij hart voor de stad en lijkt het je leuk om (vooralsnog) op vrijwillige basis mee te helpen om de stad te verslaan, laat dan wat horen via info@sleutelstad.nl zodat we snel een afspraak kunnen maken waarin we je vertellen wat we van jou verwachten en wat je van ons kunt verwachten. Ervaring is leuk meegenomen, maar geen vereiste. Inzet wel. Leeftijd, geslacht, afkomst en dergelijke zijn in principe niet van belang. Ook als je niet zelf op de radio te horen wilt zijn, maar op een andere manier wil meewerken, ben je welkom om te reageren. Denk daarbij aan zaken als (radio)techniek, redactie en dergelijke.

Onze studio is gevestigd aan de rand van het centrum in Leiden.

Leiden Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×