Nico Dijkshoorn & Leon Verdonschot: Ook voor vrouwen

In de reprise van hun succesvolle avond vol literaire rock ’n roll bejubelen schrijvers Nico Dijkshoorn (huisdichter van De Wereld Draait Door, columnist voor onder meer Nu.nl, Oor en Voetbal International én Leidenaar) en Leon Verdonschot (tv-presentator, radiomaker, columnist voor Nieuwe Revu) hun idolen, verbazen ze zich over het lokale nieuws van de dag, praten ze met en dichten ze over bezoekers, om vervolgens weer af te tikken voor een nummer met hun muzikanten.

De muzikanten die meedoen aan de voorstelling zijn rockzanger Denvis op gitaar en zang, Fred van Klaveren op bas en Herman Klaassen op drums. Nico Dijkshoorn speelt tijdens de voorstelling zelf ook gitaar. Van James Brown tot John Hiatt, van Jacques Herb tot de plaatselijke bakker uit de krant van die ochtend: Ook voor vrouwen is een ode aan zowel de held als de anti-held, en een wervelende avond vol grote en kleine verhalen.

De voorstelling is op dinsdag 27 maart te zien in de Leidse Schouwburg. Kaarten kopen voor Nico Dijkshoorn & Leon Verdonschot kan via stadspodia.nl of via de afdeling kaartverkoop van Stadspodia Leiden (0900-900 1705, 25 ct pm). De afdeling kaartverkoop aan de Oude Vest is geopend van maandag t/m zaterdag van 16.00 uur tot 19.00 uur en vanaf 5 kwartier voor aanvang van de avondvoorstelling. Bij matinees en op zon- en feestdagen zijn de afdelingen kaartverkoop 45 minuten voor aanvang geopend.

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×