De winnaars op de eerste rij van rechts naar link: Oussama Karboubi, Chakir Bensaid, Mohammed Fathi, Chaima Fathi, Basmalah Gabir en Ouidad Bensaid en de achterste rij van links naar rechts: Siham Lakbir, Tarik Maatoug en Amal Fathi. (Foto: PR).

Leidse winnaars bij Nederlandse Kampioenschappen Karate

Leerlingen van vechtsportschool Ben & Bouk uit Leiden Zuid-West zijn afgelopen zondag in de prijzen gevallen bij de Nederlandse kampioenschappen Kyokushin karate. Er werd gestreden op verschillende niveaus. De jongeren zijn de afgelopen maanden intensief door Sensei Farid en Sensei Abdul  getraind om bij deze wedstrijden goed voor de dag te komen.

Ben & Bouk werkt op wijkniveau samen met de Stichting Thuis Op Straat Leiden en proberen de jeugd in de buurt een zinvolle vrijetijdsbesteding te bieden en een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van de kinderen en jongeren.

Leiden Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×