Meer toegangswegen voor Mega Piraten Festijn

De circa 10.000 bezoekers die aanstaande zaterdag worden verwacht bij het Mega Piraten Festijn in Katwijk kunnen van meer toegangswegen gebruik maken. Dat laat de organisatie weten. “De vorige keer leidde de massale toestroom van het publiek tot files,” vertelt organisator Eddy Mensink: “In ons nieuwe verkeersplan hebben we gezorgd voor meer toegangswegen. Dat moet zorgen voor een vlotte afwikkeling van het komende en vertrekkende verkeer.” Met nog een week te gaan, is al meer dan driekwart van de kaarten verkocht. ‘We gaan er dus vanuit dat het weer erg druk wordt,” stelt Mensink

Het Mega Piraten Festijn is op zaterdag 24 maart voor de tweede keer te gast in Katwijk. Het reizende muziekfestival strijkt neer op het terrein van voormalig vliegveld Valkenburg.

Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×