Enthousiaste klussers, waaronder Jan-Jaap de Haan, aan het werk, foto: PR.

Vrijwilligersdag in Merenwijk groot succes

Gisteren heeft een groep vrijwilligers de handen uit de mouwen gestoken rondom de kinderboerderij in het Merenwijkpark in het kader van NL Doet. ’s Morgens ging een groep aan de slag in de stal van Natuur en Milieu Educatie en ’s middags werden de stoelen voor de workshops opgeknapt. De Koningin was er niet, maar wel leden van het CDA, waaronder Jan-Jaap de Haan, kunstenaar Hilde de Boer, Big Smile Events, medewerkers van De Haardstee en andere enthousiaste klussers. De stoelen werden naar eigen inspiratie geverfd in de kleuren van het logo van ‘Kunst in de Stal’.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×