Ruim 5500 deelnemers aan zesde editie Joop Zoetemelk Classic

Meer dan 5500 fietsers hebben gisteren meegedaan aan de zesde editie van de Joop Zoetemelk Classic. Deze toertocht door het Groene Hart is het startsein voor het wielerseizoen in onze regio. Joop Zoetemelk was zelf aanwezig net zoals Petra de Bruin (wereldkampioen wielrennen op de weg 1979). Het weer werkte goed mee en zowel de fanatieke teams, die voor de langere afstanden kozen, als de simpele genieters, die tevreden waren met de 25 km Fiets-en-Geniet-route, genoten van de mooie tocht. Om de eigen videofilm te bekijken en voor meer info: www.swift-joopzoetemelkclassic.nl  
(Foto’s: Emile van Aelst.)

Leiden Regio Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×