Politie zoekt getuigen mishandeling met mes

Een 34-jarige Leidenaar liep gisteren rond 18.35 uur vanaf de Churchillaan door het doorsteekje tussen de flat aan het Jacques Urlusplantsoen en de Brands Buyskade. Toen hij twee mannen passeerde, die daar stonden, werd de man zonder enige aanleiding plotseling geslagen. Een van hen trok ook nog een mes en kwam op het slachtoffer af. Deze weerde het mes af, maar liep daarbij een snijwond aan zijn pols op. Vervolgens gingen de twee ervandoor richting de Churchilllaan. De politie vraagt mogelijke getuigen, of mensen die meer informatie hebben, contact op te nemen via 0900-8844, of met Meld Misdaad Anoniem.

Het signalement van de twee mannen, die mogelijk beiden van Turkse afkomst zijn en allebei tussen de 20 en 25 jaar oud, luidt:

Dader 1: 1.90 tot 1.95 meter lang en heeft een slank, slungelig postuur. Hij heeft kort donker gedekt haar tot in de nek. Hij droeg een zwarte fleecesweater met capuchon en insteekzakken en op de achterkant witte letters en een zwarte spijkerbroek.
Dader 2: Hij is 1.80 tot 1.85 meter lang en heeft een sportief, fors postuur. Hij heeft kort donker, kroezig haar, een vol gezicht met een stoppelbaard van een paar dagen en opvallend dikke wenkbrauwen. Hij droeg die avond een wit overhemd met lange mouwen en een blauwe spijkerbroek.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×