Science Café over veranderingen

Het Science Café Leiden staat volgende week dinsdag in het teken van veranderingen. Nog nooit vonden er in de Westerse wereld zoveel veranderingen plaats als in de twintigste eeuw en de toekomst zal niet veel rustiger zijn. Deze veranderingen raken alle maatschappelijke aspecten: het sociale, economische en politieke leven, het gebied van veiligheid, de communicatievormen, de vrijetijdsbesteding, de demografie, de arbeid: nergens zal langdurig sprake zijn van stabiliteit. Drie Sprekers zullen hier hun mening over geven. De eerste is Dr. Mr. Truus Poels, Research Fellow aan de Universiteit van Amsterdam, voorzitter van het ‘Innovatieplatform ritmiek van organisatieverandering’, Human Resources-, veranderingsmanager en Management Consultant bij Ordina. De tweede, spreker is Drs. Peter Oeij, gedrags- en organisatiekundige en werkzaam als senior research scientist / adviseur bij TNO op het terrein van innoveren. Hij is tevens verbonden aan de School of Management van de Open Universiteit Nederland en aan SIOO. Tot slot komt Drs. Ed Jansen aan het woord. Hij is lecturer aan de Erasmus universiteit, bestuurslid ‘Innovatieplatform ritmiek van organisatieverandering’, senior Management Consultant Ordina. Vincent Martig zorgt voor de muziek. De avond vindt wederom plaats in de LAK Foyer en begint om 20.00 uur.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×