Foto-expositie Energy Future op Stationsplein

Vanaf morgen is op het Stationsplein de foto-expositie Energy Future te zien. Met de foto’s willen Museum Boerhaave en Shell Nederland het publiek prikkelen om na te denken over de toekomst van energie. De outdoor-tentoonstelling bestaat uit vijftien zuilen met foto’s van gerenommeerde fotografen zoals Alex MacLean, Toby Smith en Jason Hawkes. Ook worden er tijdens de ochtendspits appels uitgedeeld, die als batterij kunnen dienen voor een fruitklok. Deze klok is gratis af te halen bij Museum Boerhaave. Het museum heeft bij de fruitklok een speciale speurtocht ontwikkeld. De tentoonstelling is tot en met 10 april te bekijken. Meer informatie staat op www.energyfuture.nl.

Cultuur


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×