Talentendag DoCoS en ADO

Talentvolle voetballers uit Leiden en omgeving die geboren zijn in 2000, 2001, 2002 of 2003, kunnen zondag hun voetbalkunsten vertonen tijdens de DoCoS ADO Talentendag. DoCoS houdt deze talentendag in het kader van de samenwerking met ADO in het Netwerk Haaglanden. De Haagse profclub komt met scouts naar het sportpark van DoCoS om te zien wie in de Leidse regio talentvol is. De talentendag staat niet alleen open voor de talentvolle voetballertjes van DoCoS, maar ook voor leden van andere voetbalclubs. De jeugdbesturen van voetbalverenigingen uit Leiden, Oegstgeest, Valkenburg en Voorschoten zijn uitgenodigd om op deze talentendag ook hun talentvolle spelers de mogelijkheid te bieden zich te tonen aan de scouts van ADO. De DoCoS-ADO-Talentendag duurt van 10 tot 12 uur. Deelnemers moeten zich om 9.30 uur melden bij het sportpark van DoCoS aan de Haagse Schouwweg.

Regio Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×