Foto: PR.

FBL brengt ‘A Night Like This’ in Four Reasons

Drumfanfare FBL (Franciscusband Leiden), geeft zaterdagavond 31 maart een spetterend concert in de Four Reasons aan de Lange Mare. Onder de titel ‘A Night Like This’, naar het bekende nummer van Caro Emerald, komen diverse muziekgenres aan bod van stevige marsen tot lichte popmuziek. De muzikale leiding is in handen van dirigent Ronald Horsman. De bandavond wordt afgesloten met een optreden van ‘Easy Energy’, een pop- en coverband met de bekende gitarist ‘Colin’. De zaal is open vanaf 19.30 uur en de toegang is gratis.

Drumfanfare FBL wil graag groeien en nieuwe leden zijn welkom. Mannen, vrouwen, jongens en meisjes, die interesse hebben in een muzikale carrière bij FBL kunnen zich melden via aanmelden@drumfanfarefbl.nl  of via 06-23857095. Muzikale voorkennis is niet vereist.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×