Informatieavond Landelijke ApneuVereniging in Rijnland Ziekenhuis

Leden van de Landelijke ApneuVereniging, mensen met slaap-apneu en andere belangstellenden, zijn op dinsdag 10 april welkom op de vide van het Rijnland Ziekenhuis. Tijdens de informatiebijeenkomst die daar tussen 20.00 en 22.00 uur plaatsvindt, vertelt drs. S. Houtepen-Strong over de lichamelijke, psychische en sociale gevolgen van slaap-apneu. Dr. R. Schoop, KNO-arts van het Rijnland, geeft een lezing over operatieve en niet operatieve behandeling van osas, één van de oorzaken van apneu.

Mensen met Slaap-apneu zijn vaak vermoeid en prikkelbaar. Tijdens de slaap snurkt de patiënt zwaar en stopt herhaaldelijk met ademhalen, zonder wakker te worden. Mensen met apneu (ademstilstand) worden zelf vaak niet wakker van hun onrustige slaapgedrag. Het is meestal de partner die als eerste aan de bel trekt. Aanmelden voor de bijeenkomst kan tot 1 april via Estout@apneuvereniging.nl.

Leiden Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×