Johannes Passion bij Gereformeerde Gemeente Leiderdorp

Aanstaande vrijdagavond om 20.00 uur worden er in het kerkgebouw van de Gereformeerde Gemeente Leiderdorp werken uit de Johannes Passion van Bach uitgevoerd. Op het programma staan diverse koorwerken, koralen en aria’s. Naast samenzang met alle aanwezigen bij de opening en sluiting worden ook enkele koralen uit de Johannes Passion in samenzang met het koor en orkest gezongen.

Tijdens de uitvoering wordt het lijdensevangelie van Johannes in het Nederlands voorgelezen door de heer P.C. Oele. Muzikale medewerking verlenen het gemengd koor “Preludium” uit Woerden (uitgebreid met projectleden), het instrumentaal ensemble “Intermezzo”, de solisten Elsbeth Visser (sopraan), Lute-Geert Verdouw (countertenor), Geert Rolfes (bas) en organist Hinke Pas. Het geheel staat onder leiding van de dirigent Leo R. Mauritz.

Het kerkgebouw van de Gereformeerde Gemeente bevindt zich aan Hoofdstraat 73. De toegang is vrij. Een vrijwillige bijdrage is welkom en kan in de collectebus worden gedaan.

Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×