Speaker van de avond, Thijs Hemmes, maakte na een paar spannende uren de winnaars en de opbrengst van de avond bekend. Eerste werd het team van Hameetman / Greenfocus, tweede het Leidsch Dagblad en derde de Gemeente Leiderdorp onder aanvoering van burgemeester Laila Driessen. De poedelprijs ging naar het team van VaN Muiden Glas- en Schilderwerken dat toch nog 51% van de vragen goed wist te beantwoorden. (Foto: Chris de Waard).

Slag om Leiden: 20.000 euro voor Issoria

Maar liefst 40 teams streden afgelopen avond in het hoofdkantoor van Zorg & Zekerheid om de eer tijdens de ‘Slag om Leiden’. De eerste editie van deze Leidse kenisquiz was daarmee een doorslaand succes. Dat er volgend jaar weer een Slag om Leiden wordt georganiseerd is daarom nu al zeker. Die vindt dan plaats in de societeit van Minerva aan de Breestraat.De teams betaalden allemaal zo’n 500 euro om mee te doen. Dat leverde dus het mooie bedrag van 20.000 euro op voor Hospice Issoria. Alle kosten van de avond werden gesponsord, zodat de heel opbrengst naar het goede doel gaat.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×