‘Boerhaave aan Zee’ in Noordwijk

Het Palace Hotel in Noordwijk aan Zee staat de komende maanden in het teken van Museum Boerhaave. Met een selectie van wetenschappelijke objecten in de entree, een Boerhaave menu op de kaart van het restaurant en een assortiment cadeaus uit de museumwinkel krijgen de hotelgasten de wetenschap voorgeschoteld. Het idee voor `Boerhaave aan Zee’ ontstond vorig jaar tijdens de succesvolle fundraising campagne die het museum voerde onder de titel ‘Red Museum Boerhaave’. General Manager André Aaij van het Palace Hotel nodigde Boerhaave toen uit om een kleine expositie in zijn hotel in te richte, om zo meer mensen voor het museum te interesseren.

De belangstelling vanuit het hotel hangt ook samen met de congressen en seminars van de medische en farmaceutische industrie die er regelmatig plaatsvinden.

Leiden Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×