Team Wonen treedt toe tot ASW

Vanaf aanstaande zondag maakt Team Wonen Leiden deel uit van het ASW, de stichting die bewoners en bewonersorganisaties ondersteunt in de Noordvleugel van de Randstad. Deze overstap moet er toe leiden dat de continuïteit van de dienstverlening door Team Wonen gewaarborgd blijft en het aanbod van het team verstevigd en uitgebreid kan worden. Team Wonen is al meer dan 25 jaar actief in de regio als adviseur van huurders en hun belangenorganisaties. Het team is ook werkzaam voor een aantal huurdersorganisaties dat landelijk actief is. Sinds 2008 is het team onderdeel van Libertas Leiden. Het ASW is al meer dan 20 jaar actief als ondersteuner van bewoners en bewonersorganisaties in de noordvleugel van de Randstad. Het ASW werkt vooral in Amsterdam, maar ook in Almere, Amstelveen, Haarlem, Haarlemmermeer, Zaanstad en, incidenteel, ook in Leiden.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×