Veel te beleven tijdens start Leidse lente

Leiden staat de komende tijd bol van de activiteiten, concerten en culturele evenementen. Dit weekend vindt het Pleinfestival plaats op de Garenmarkt met morgen een optreden van ‘Jewelste’. (meer info: www.hetpleinfestival.nl ) Half april wordt het jaarlijkse Museumweekend weer gehouden en is er van alles te zien en te doen in de Leidse musea. De ‘LadiesWalk’ gaat van start op 22 april en een ‘Verrassend Winkelweekend’ met tal van activiteiten, straattheater, muziek en kindervertier wordt gehouden van 28 op 29 april. 28 April draaien de orgels in en om de Hooglandse Kerk tijdens de Leidse Draaiorgeldag en de maand wordt op Koninginnedag spetterend afgesloten met een optreden van dj Armin van Buuren op de Garenmarkt. Meer info en volledig programma: www.leiden.nl

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×