Poëtische opening cursistenexpositie door Pink Meltzer

Met vier mooie gedichten onder andere over het ‘Leidse licht’ opende dichteres Pink Meltzer de cursistententoonstelling in buurtcentrum ’t Spoortje. 33 van de ruim 40 leerlingen van kunstenaar Dick Bakhuizen van den Brink, die teken- en schilderslessen volgen in verschillende buurtcentra, tonen vandaag hun werk. Dit levert een bonte expositie op van allerlei technieken en diverse voorstellingen. Sommige cursisten schilderen pas drie maanden, anderen volgen al jarenlang hun artistieke hobby. De belangstelling tijdens de feestelijke opening was groot, zowel van de cursisten en aanhang als van buurtbewoners. Tot 17.00 uur vandaag kan men terecht. (Foto’s: Jacqueline Borg.)

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×