Leiden - 2 april 2012 - Afgelopen zaterdag nam wethouder Roos van Gelderen een bijzonder fotoboekje in ontvangst, waarin de foto’s, die gemaakt zijn door jongeren met autisme, een kijkje geeft in hun belevingswereld. Van Gelderen was duidelijk onder de indruk van de 14 (zelf)portretten van de jonge fotografen, die hun cursussen volgen bij Atelier 071. De uitreiking vond plaats in het Kinderrechtenhuis en een van de deelnemers, Tom, overhandigde trots het boekje. Naast portretten staan er ook alledaagse dingen in, die door het oog van de deelnemers een bijzondere schoonheid krijgen, zoals een beeld van een afgebroken plastic vorkje tussen de straatstenen. Het boekje is verkrijgbaar tijdens het Autismecafé aanstaande donderdag, vanaf 19.30 in het DAC, Flevoweg 5 en ook te koop bij Kitchen Art, Botermarkt 13 in Leiden. Meer info: www.atelier071.nl  
(Foto: Ruben, deelnemer van Atelier 071.)

Roos van Gelderen neemt bijzonder fotoboekje in ontvangst

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×