Foto: Copijn.

Opening Sterrewachttuin Leidse Hortus

Vanmorgen vond de officiële opening plaats van de Sterrewachttuin. De tuin is afgelopen herfst aangelegd en hoewel nog lang niet alles tot bloei is gekomen, ziet het er al erg mooi uit. De tuin ligt tussen de Leidse Hortus en de totaal gerestaureerde Sterrewacht. Vanaf de singel is een lange rij kruiwagens te zien, waarin allerlei soorten narcissen bloeien, die onderdeel vormen van een tentoonstelling. De directeur van de Hortus, Paul Keßler, ontving vanmorgen de genodigden en daarna werden toespraakjes gehouden door Rogier van der Sande, gedeputeerde Provincie Z uid-Holland en Paul van der Heijden, Rector magnificus Universiteit Leiden. Meer info: www.hortus.leidenuniv.nl

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×