Getuigen gezocht van zware mishandeling

De politie zoekt getuigen van een zware mishandeling, die plaatsvond op dinsdag 7 februari jl. Hierbij raakten een 46-jarige Leiderdorper, zijn 19-jarige zoon en een 44-jarige inwoner van Rijnsburg gewond. Aanleiding was een burenruzie in een flat aan de Santhorst, die was ontstaan doordat een aantal jongeren met sneeuwballen gooide. Rond 20.30 uur kwam een groepje ‘verhaal halen’ bij de flat van de slachtoffers, gevolgd door nog een ronde door een ander groepje ongeveer anderhalf uur later. De bewoners en de aanwezige Rijnsburger werden hierbij tot twee maal toe zwaar mishandeld. De politie wil graag in contact komen met getuigen, die op 7 februari iets hebben gezien in of rond de flat, of meer info hebben; men kan bellen met de politie in Leiderdorp via 0900-8844

Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×