Verrassingsfeestje in Theehuis de Leidse Hout

Gisteren werd in het Theehuis de Leidse Hout de 60ste verjaardag van de Leidse zanger/gitarist Rob Baars gevierd. Vrienden en collega-muzikanten kwamen langs om de jarige te feliciteren. Natuurlijk werd er gemusiceerd door Baars en zijn band, ook in duet met onder andere Pam Mac Beth en Carola. De jarige werd door zijn vrienden over de streep getrokken om eindelijk eens een Nederlandstalige cd op te nemen, waar door hen al jaren op gewacht wordt. Eigenaar van het Theehuis, Bernard Stöxen, overhandigde Baars daarom een bon om de cd op te nemen en 500 exemplaren te persen, als beginnetje. Dit najaar wordt de cd opgenomen. (Foto’s: Emile van Aelst.)

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×