Kleurige eieren vrolijken sombere Paasdag beetje op

Vandaag werd er traditiegetrouw op allerlei locaties in de stad naar eieren gezocht. Het sombere weer en de miezerige regen mocht de pret voor de kleintjes niet drukken en gewapend met een echt mandje of gewoon een plastic tasje werden speeltuinen en plantsoenen afgezocht naar kleurige paaseieren. In de Morskwartier Speeltuin kregen de kids bij het vinden van een zilveren ei een extra verrassing: nog meer eieren en een paashaas van chocolade. Daarna snel naar huis, bij de verwarming, of met pa en ma naar de meubelboulevards en bouwmarkten, die met speciale aanbiedingen veel publiek trokken. Ook de Leidse musea werden vandaag druk bezocht. (Foto’s: Jacqueline Borg.)

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×