Late Night Show Naturalis Super Freaky!

Naturalis organiseert volgende week dinsdag om 20.00 uur de voorlopig laatste Late Night Show. Het thema is dit keer Super Freaky! Het wordt Een avond vol wetenschap, prikkelende vraagstukken en bizarre natuurverschijnselen, die plaatsvindt in het Auditorium. Gastheer Maarten Keulemans gaat ook deze avond met een bijzonder gezelschap in gesprek. Zo vertelt Kees Moeliker, conservator van het natuurhistorisch museum Rotterdam, over vreemd diergedrag. Paulien Cornelisse leest voor uit haar eigen werk en Dries van Dam van het anatomisch museum van het LUMC vertelt over vreemde stukken in de collectie. Ellen de Visser praat over haar boek Genderkinderen en Martien van Oijen laat spectaculaire beelden zien van een haai die licht produceert. Jan Paul Schutten heeft het laatste woord. Wie de avond bij wil wonen, kan zich aanmelden via evenementen@ncbnaturalis.nl  Kaarten kosten een tientje, inclusief drankje.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×