Eline de Roode, foto:PR.

Benefietfeest Alpe d’HuZes in Pelibar

Zaterdag 14 april wordt een benefietfeest gegeven voor Alpe d’HuZes in de Pelibar. Het feest is georganiseerd door de 20-jarige Eline de Roode, die op 7 juni a.s. zes keer in één dag de Alpe d’Huez met haar wielerteam wil beklimmen. Op het feest spelen de Leidse bands ‘What’s Left’ en ‘Pollution’ en gaat onder andere de opbrengst van het eerste Heineken-fust rechtstreeks in de collectebus. Vervolgens brengt ieder drankje nog eens 40 eurocent op voor dit goede doel. De Roode heeft in eigen kring te maken met kanker en een dierbare verloren. Ook strijdt zij voor haar oma, die de ziekte al twee keer overwon, maar een hoop leed meemaakte. De Roode: “Iedereen fietst op 7 juni met ‘bagage’ omhoog, zoals dat zo mooi genoemd wordt. Wij doen dit voor iedereen van wie het leven is beïnvloed door deze verschrikkelijke ziekte. Kankerpatiënten hebben de kans niet om op te geven, dus zullen wij dit ook niet doen!”

Het feest vindt plaats in de Pelibar, Pelikaanhof 52, Leiden en begint om 20.30 uur; de toegang is gratis.

Persoonlijk doneren kan via //deelnemers.alpe-dhuzes.nl/acties/elinederoode/eline-de-roode

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×