'Jungle By Night’, foto: PR.

‘Funked Up festival’ viert vijfde editie met spetterend feestje

Na het succesvolle en uitverkochte ‘Funked Up festival’ tijdens in de Leidse Jazzweek in januari, wordt zaterdag 21 april de vijfde editie van dit swingende festival gehouden in het LVC. Op het programma staan onder andere:
´Jungle By Night’, met negen jonge Amsterdammers op het podium in een unieke mix van afrobeat, ethiojazz, funk, dub en rock. De Leidse boys van ‘The Magnificent 8’ laten eigen werk horen, bubbelend van afrobeat, partyfunk, een jazzstandard met raps en reggae. Het fonkelnieuwe ‘Liquid Sun Orchestra’, dat uit 11 man bestaat gooit het meer over de Afrikaanse boeg. Op zolder speelt de Leidse studentenband ‘GrooveTutor’, mét cellist.
De opening op zolder wordt verzorgd door getalenteerde leerlingen van het Bonaventura College en tussen de live-acts door draait DJ Draaiplaat alternatieve soul en funkplaten. De avond wordt afgesloten door de bekende DJ Maestro.

Zaterdag 21 april, aanvang: 20.00. Entree: €10,-
Voorverkoopadressen in Leiden: Plato (Vrouwensteeg 4-6), Velvet (Nieuwe Rijn 34) , via www.lvc.nl en, indien beschikbaar, aan de zaalkassa.

Meer info op //www.jazzedup.nl

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×