Leidse hofjes als sfeervol podium, foto: PR.

Veelbelovende vierde editie Cum Laude Concerten

Met de Pasen net achter de rug, kan men zich nu alvast verheugen op de vierde editie van de Cum Laude Concerten met Pinksteren. Ruim 20 Leidse hofjes zullen op 27 en 28 mei weer fungeren als sfeervolle locaties voor de concerten van Cum Laude afgestudeerde studenten aan het Conservatorium in Den Haag en Amsterdam. Dit jaar treden ook de winnaars van ´Keep an Eye International Jazz Award 2012´ op. De Cum Laude Concerten zijn gratis te bezoeken tussen 11.00 uur en 17.00 uur; gemiddeld vinden er in elk hofje drie concerten per dag plaats. De deelnemende hofjes en het volledige programma zijn te vinden op de website: www.cumlaudeconcerten.nl

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×